the readerAll the toys wonder were the reader has gone...Making this revolving bookcase was a real joy.

Because blogger works quit different then I'm used and still have trouble working it out, I want to refer to my other weblog: http://petit.punt.nl/
Labels on the left guide you to the diffrent categories, in this case furniture (http://petit.punt.nl/?id=399050&r=1&tbl_archief=&)
Hope you have fun

greetings Debora

8 comments:

 1. Lovely, lovely, lovely, as usual!
  Ik heb ook moeite met blogger Debby, maar begin er nu langzaam aan te wennen. Ik heb een tweede blogspot weblog dat niet zichtbaar is voor anderen waar ik van alles op uit probeer. Misschien vind je dat ook handig.

  ReplyDelete
 2. PS: Ik had je blog al gezien, had het ook al in mijn bloglist gezet op mijn site, maar was vergeten te volgen. Bij deze dus.

  ReplyDelete
 3. Hi Debby,

  Ik heb ook ooit een boekenmolen gemaakt maar toen ik die van jou zag wilde ik die van mij gelijk de prullenbak in gooien! Het is een kunstwerkje en nu zo gevuld met al die mooie boekjes is het helemaal een plaatje!

  Groetjes,
  Sabiha

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. Your work is absolutely amazing. The scene looks so real... I'like to be sat down on that chair reading any book...LOL
  Best regards,
  Paloma.

  (Sorry, I have problems with blogger, and I deleted the previous comment)

  ReplyDelete
 6. Paloma, know your not alone! Here it is the same sometimes...
  Ook hier Josje, dankjewel!! voor de tips en het volgen.
  Niks weggooien Sabiha! Ben je mal!? (naja, een beetje misschien? ;-)) Als je echt niet tevreden bent begin je toch gewoon opnieuw, en je zal zien dat de volgende er zeker weten veel beter uit zal zien. Als je de eerste dan nog steeds hebt kun je die er met een tevreden gezicht naast zetten. Dat is voor mijn iig een enorme stimulans.

  ReplyDelete
 7. I love the small book rack that you have adorned your room with.Absolute marvelous piece of wood work.

  New York Mold inspections

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...